Tallipaikat

Tilallamme on paikkoja hevosille tallissa, ulkotalleissa ja pihatoissa. Kun omistaja vastaa siivouksesta, niin tallipaikan hinta on 300 e/ kk ja pihattopaikan hinta on 250 e/ kk. Vuokra sisältää karsina- tai pihattopaikan, ruokinnan ja perusruuat, tarhauksen ja loimituksen sekä vesihuollon. Hevosilla on vesi tarhassa myös talviaikaan. Pihatoissa on lämmitettävät automaattivesiastiat, joissa vesi pysyy sulana talvellakin. Kuivikkeina käytämme paikasta ja hevosesta riippuen turvetta tai olkea. Vuokraan sisältyvät ruuat ovat heinä, kaura, pellava, kivennäinen ja suolakivi. Tallissa asuvien hevosten tarhausaika vaihtelee vuodenajan ja sään mukaan.

Kun vuokraan ei sisälly siivousta, tallissa hevosen haltija (tai hoitaja tai muu haltijan järjestämä henkilö) siivoaa karsinan päivittäin. Pihatossa siivousvuorot jaetaan hevosten vastuuhenkilöiden kesken.

Karsinapaikan hinta täysihoidolla on 350 e, ja pihattopaikan hinta täysihoidolla on 300 e. Erikseen sovituista karsinan siivouksista veloitus on 3e/ kerta. Hevosen haltija huolehtii tarhan siistinä pitämisestä. Pihatossa tarha siivotaan yhteisvastuullisesti.

Tallilla on hyvin valaistu, aidattu kenttä, jonka mitat ovat 40m x 70m. Käytössä on Safety System -estekalusto. Tallissa on karsinoiden lisäksi mm. lämmin varustehuone, kerhohuone, wc, kuivaushuone, pesupaikka ja pesukone.

Saat yksityiskohtaisempia tietoja paikoista ja tallin tavoista kysymällä joko p. 045-1242223 tai sähköpostilla orli.zewi@gmail.com.

Powered by Aava 3