7.3.2021

Talvi on kulunut erikoisissa merkeissä. Korona on määritellyt pitkälti toimintaamme. Eletään toivossa, että pian on mahdollista palata normaaliin elämään. Talven aikana tallillamme on tapahtunut paljon hevosmuutoksia. Useita tuntihevosia on lähtenyt, mutta myös uusia on tullut tilalle. Surullinen uutinen on, että suosittu ja luotettu tuntihevosemme Rico jouduttiin päästämään vihreämmille laitumille pitkäaikaisen sairauden takia. Ricon paikkaa on vaikea täyttää, mutta otamme avoimin mielin vastaan uudet tuntiratsumme.

Koronatilanteen takia emme toistaiseksi sovi ajankohtia sen enempää EA-kursseille, ponikerhojen jatkumiselle, kisoille kuin leireillekään. Ratsastustustunnit voivat kuitenkin jatkua ainakin toistaiseksi, kunhan koronaturvallisuudesta ja siihen ohjeistamisesta pystytään (todistettavasti) huolehtimaan.

8.10.2020

Koronatilanteen pahenemisen myötä tallin toimintaa joudutaan muuttamaan, mutta toivotaan, että ratsastustunnit voivat jatkua normaalisti.

Tara ei valitettavasti kestänyt käyttöä. Jalka kipeytyi uudelleen. Tara ei siis palaa tunneille.

Robin on toipumassa polvileikkauksesta. Arvioitu toipumisaika on noin puoli vuotta.

Ricon sytostaattihoidot ovat loppusuoralla. Näyttää siltä, että on toivoa saada sarkoidi aisoihin. Ricon uskotaan olevan takaisin tunneilla marraskuun alkuun mennessä.

Karkki

25.8.2020

Kesän aikana hevoset tallillamme ovat jonkin verran vaihtuneet. Olemme myös saaneet joukkoomme aivan ihania uusia tuntiponeja. Kesäkuussa meille muuttivat Elli ja Karkki, kokeneet tuntiponit Pellonpään tallilta.

Saimme kesällä myös riesaksemme viruksen, josta onneksi päästiin eroon muutamassa viikossa. Muitakin murheita kesän aikana on ollut. Robin sai jalkaansa murtuman, joten Robin on toistaiseksi sairauslomalla. Onneksi on hyviäkin uutisia terveysrintamalla. Tara on toipunut jalkavammasta ja on nyt palaamassa vähitellen tunneille.

29.3.2020

Armani haluaa kantaa kortensa kekoon ja siivoaa tarhaansa ahkerasti.

2.3.2020

Uusi tarha on hyvää vauhtia kehittymässä kisaponijaoston jatkeeksi.

1.3.2020

Kitty, Calle ja Elmeri pääsivät Vahdon keskustaan Talviriehaan liikuttamaan lapsia räntäsateessa.

27.2.2020

Klinikkareissulla Hippomedissa.

25.2.2020

Varsin sopuisa yksilö tämä Nikke-poni. Kengitys, kuten tähän mennessä kaikki muukin, osoittautui Nikken kanssa helpoksi toimenpiteeksi.

24.2.2020

Havannan meno oli tänään melko ilmavaa muutaman päivän irtokenkävapaan jälkeen.

23.2.2020

Viime yönä oli melko hurja myrsky. Onneksi isompia vahinkoja ei aiheutunut. Kuvassa Jesse aamulla myrskyn jälkeen.

20.2.2020

Hiihtoloman päiväleirin viimeisenä päivänä saimme nauttia kauniista keväisestä säästä. Kuvassa reipas leiriläinen suorittamassa leirikisarataa.

19.2.2020

Lopultakin uudet kotisivut näkivät päivänvalon. Vielä on fiksattavaa, mutta hiljaa hyvä tulee. Kotisivuja koskevia kehitysideoita otetaan mieluusti vastaan.

Tänä "talvena" on ollut poikkeukselliset kelit. Olemme pystyneet tekemään kesän hommia pitkin talvea. Paljon pohjia on saatu kunnostettua ja aitojen pystytyskin on onnistunut koko talven.

Meille on alkuvuonna tullut kaksi uutta kivaa tuntiheppaa, ensin Rico ja sitten Nikke. Molemmat ovat osoittautuneet kilteiksi ja luotettaviksi ratsuiksi.

Meillä on tällä viikolla hiihtoloman päiväleiri. Leiri on sujunut mukavasti ja kesäleirejä jo odotellaan.